• espa


ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΛΙΑΣΚΟΣ

ioannis-panoliaskos-cv

Ο Ιωάννης Πανολιάσκος γεννήθηκε στην Μάνδρα Αττικής, (όπου και κατοικεί έως σήμερα) στις 25/11/1972. Είναι παντρεμένος με την Σακελλαρίου Βασιλική και έχουν δύο παιδιά, τον Χρήστο (2009) και τον Ξενοφώντα (2011).

Τελείωσε το Λύκειο Μάνδρας με άριστα. Μιλάει  αγγλικά. Είναι κάτοχος Πτυχίου Λογιστικής Επιστήμης από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.), Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης στη Πληροφορική και Διοίκηση.

Έχει πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές Σπουδές (Diploma – Master) “Msc Information Technology with Management and Financial Services” Paisley University – UWS (University of the West of Scotland).

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και κάτοχος άδειας λογιστή Α΄  Τάξης.

Από το 1998 έως σήμερα, προσφέρει τις υπηρεσίες του, στους τομείς της Λογιστικής Επιστήμης και της Φορολογικής Καθοδήγησης, καθώς και Επιστημονικές Αναλύσεις και Συμβουλές για την ορθή χάραξη Οικονομικής Στρατηγικής σε πλήθος επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομίλων όλων των ειδών και μεγεθών, εντός και εκτός Ελλάδος.

Το 2002 ιδρύει το πρώτο του Λογιστικό Γραφείο στην Πεύκη Αττικής. Το 2004  στην Μάνδρα Αττικής , ιδρύει το Λογιστικό Κέντρο Μάνδρας.

Από 01/01/2013 είναι συνιδρυτής, μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της  ΔΙΟΙΚΕΙΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. η οποία έχει υποκαταστήματα σε όλη την Αττική (Χαλάνδρι, Ψυχικό, Μάνδρα- Ελευσίνα,  Αθήνα), και παρέχει Λογιστικές, Φορολογικές, Συμβουλευτικές και λοιπές υπηρεσίες υψηλού επιστημονικού επιπέδου  σε πλήθος επιχειρήσεων (περί των 400, με δραστηριότητες εντός και εκτός Ελλάδος).

Οι θεμελιώδεις αρχές οι οποίες διέπουν την μέχρι τώρα πορεία του, και τις οποίες εφαρμόζει ανελλιπώς και στην καθημερινή του ζωή είναι:

  • Ισχύς δια της γνώσεως, της δια βίου μάθησης και ενημέρωσης.
  • Δεν αδικούμε κανέναν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας αδικήσει.
  • Η μεν απουσία ελέγχου φέρνει ασυδοσία, η δε ατιμωρησία γεννά το έγκλημα.
  • Η εργασία μας διέπεται από ηθική και διαφάνεια, με βασικό σκοπό να μας εξασφαλίζει το «ζην», με αξιοπρέπεια.
  • «RES NON VERBA» που αναγράφεται και στο σήμα της ΔΙΟΙΚΕΙΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.

ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Λογιστικής, Ανάλυσης Ισολογισμών, Marketing, Εμπορικής Διαχείρισης. Φορολογίας Φυσικών και Νομικών Προσώπων, ΦΠΑ, ΦΑΠ, ΕΤΑΚ, Εμπορικών Μισθώσεων, Εργατικών, Logistics, EBITA, Break Even Analysis, Internal Αuditing, Εισαγωγών-Εξαγωγών, Συγχωνεύσεων-Διασπάσεων-Μετατροπών Εταιρειών, Βιωσιμότητας Επιχειρήσεων, Αποτιμήσεις και Εξαγορές επιχειρήσεων, Κοστολόγησης, Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων, Διεθνών Λογιστικών & Χρηματοοικονομικών  Πρότυπών  στα πλαίσια προετοιμασίας για απόκτηση επαγγελματικού τίτλου πιστοποίησης Diploma in International Financial Reporting Standards  (Association of Certified Chartered Accountants U.K) ACCA, Διοικητικής Λογιστικής – Κοστολόγησης, Προϋπολογισμού στα πλαίσια προετοιμασίας για απόκτηση επαγγελματικού τίτλου  πιστοποίησης από A.I.A (Association of International Accountant  U.K) κ.λ.π.

Έχει συνεργαστεί πολλές φορές με διάφορους διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και με αναγνωρισμένους  επιστήμονες και καθηγητές. Έχει αρθρογραφήσει στο παρελθόν σε διάφορα οικονομικά περιοδικά και εφημερίδες, στα πλαίσια της κατάρτισης διαφόρων προπτυχιακών, πτυχιακών, μεταπτυχιακών καθώς και σεμιναριακών μελετών και εργασιών. Αρθρογραφεί σε τακτά χρονικά διαστήματα σε τοπικά περιοδικά και εφημερίδες.

Εξειδικεύεται στα M.I.S. (Management Information Systems) reporting and Strategy Management.

Ασχολείται επίσης με την παρακολούθηση του φορολογικού συστήματος λοιπών Ευρωπαϊκών Χωρών εκτός Ελλάδας, με στόχο την προοπτική ανάπτυξης Ελληνικών Επιχειρήσεων και Ομίλων εκτός Ελληνικής Επικράτειας για μεγαλύτερη φορολογική και επιχειρηματική ευελιξία.

Είναι υπεύθυνος της οικονομικής  παρακολούθησης των χρηματοδοτούμενων έργων από τα ΕΣΠΑ και την ενταλματοποίηση  δαπανών, παροχή οικονομικών στοιχείων, reports προς Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών.


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στην ΔΙΟΙΚΕΙΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ πιστεύουμε στην ομαδικότητα και την συνεργασία ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης.  Οι άνθρωποί μας διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης και κατάρτισης σε θέματα που αφορούν την οικονομία, τη λογιστική, τη φορολογία και το σύγχρονο management.

ioannis-mandalis
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΔΑΛΗΣ

ioannis-panoliaskos
Διευθύνων Σύμβουλος

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΟΛΙΑΣΚΟΣ

charalambos-papachristou
Εντεταλμένος Σύμβουλος

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Καλωσορίσατε στη Διοικείν Επιχειρέιν!

Μετάβαση στο περιεχόμενο